Legislatívny kandidát Perindo Djoni cvičí gymnastiku s obyvateľmi Bandungu, pozýva osvojiť si zdravý životný štýl: Správy z Okezone

BANDUNG – Legislatívny kandidát DPR RI pre volebný obvod Západná Jáva I zo strany Perindo, Dr. Djoni Toat Muljadi pozdravuje obyvateľov mesta Bandung na omši predvolebnej kampane v roku 2024.

Pri tejto príležitosti sa Djoni Toat zúčastnil gymnastiky so stovkami obyvateľov Bandungu, ktorá sa konala na Paskal Hyper Square, Jalan Pasirkaliki č. 25 Bandung, sobota (2.12.2023).




„Takže ja sám, Djoni Toat Muljadi, som zákonodarným kandidátom z Perinda za DPR RI pre volebný obvod Západná Jáva 1, konkrétne mestá Bandung a Cimahi, ktorý vykonáva socializáciu, ako aj kampaň na Jalan Pasir Kaliki pre skupinu cvičenie,“ povedal Djoni, keď sa stretli na mieste.

„Ich obvyklý počet účastníkov v sobotu je vždy 300,“ dodal.

Djoni povedal, že toto cvičenie bolo pre neho príležitosťou zoznámiť sa so zákonodarnými kandidátmi zo strany so symbolom Rajawali, roztiahnutím krídel a číslom 16 na volebnom hlasovacom lístku v roku 2024 pre verejnosť.

„Pripájame sa ku komunite, aby lepšie poznala, lepšie spoznala svojich legislatívnych kandidátov,“ povedal.

Okrem Pasira Kalikiho Bandunga, povedal Djoni, bude jeho strana viesť kampaň aj návštevou trhov a komunít v Bandungu a Cimahi.

„Neskôr navštívime aj trhy, komunity a komunitné skupiny,“ dodal.

Sledujte novinky Okezone Google News


Djony povedal, že prostredníctvom tohto cvičenia strana vedená generálnym predsedom strany Perindo Hary Tanoesoedibjo a podporujúca kandidáta na prezidentské voľby v roku 2024 Ganjara Pranowa vyzvala verejnosť, aby si osvojila zdravý životný štýl.

READ  Pada malam tahun baru, PT KAI meminta pengendara mewaspadai 111 perlintasan KA

“Takže, pretože Perindo sa tiež veľa dotýka MSME a tak ďalej, tiež si myslím, že toto cvičenie je tiež veľmi dôležité, aby naše duše boli zdravé a naše telá tiež fit,” povedal.

“Preto vyberieme aj niekoľko gymnastických či aerobikových komunít v mestách Bandung a Cimahi,” povedal.

Quoted From Many Source

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *